Deze website maakt gebruik van cookies om goed te functioneren.
Klik op oké om deze melding te verbergen:
WhatsApp App
met
ons!

Veilig werken op het dak: laat Debro Dakwerken je helpen kiezen voor de juiste beveiliging op hoogte!

Een nieuw dak is natuurlijk prachtig, maar u wilt er wel zeker van zijn dat dit veilig wordt uitgevoerd. Gelukkig kunt u bij Debro Dakwerken rekenen op veilige werkzaamheden op het dak en een passend advies voor de juiste valbeveiliging.

Veiligheid voorop

Veiligheid op het dak is belangrijk voor zowel de medewerkers als voor u als klant. Daarom zet Debro Dakwerken zich in voor veilig werken op het dak. Zo bieden wij verschillende valbeveiligingssystemen aan en helpen wij u graag bij het kiezen van de juiste beveiliging op hoogte. 


Een risico-inventarisatie als startpunt

Om de juiste valbeveiliging te kiezen, starten wij altijd met een risico-inventarisatie. Hierbij brengen wij de risico's in kaart die zich kunnen voordoen bij werkzaamheden op het dak. Vervolgens volgt een passend advies met betrekking tot de juiste beveiliging op hoogte. Op deze manier zorgt Debro Dakwerken voor een veilige werksituatie op het dak.


Een dakveiligheidsrapport als bewijs

Nadat wij de risico-inventarisatie hebben uitgevoerd en de juiste valbeveiliging hebben geïnstalleerd, stellen wij een dakveiligheidsrapport op. Dit rapport laat zien welke maatregelen zijn genomen om voor een veilige werksituatie te zorgen. U kunt het rapport indien gewenst ook tonen aan bijvoorbeeld verzekeraars om aan te tonen dat uw dakwerkzaamheden veilig zijn uitgevoerd.


Laat Debro Dakwerken u helpen

Kortom, als u werkzaamheden uit wilt laten voeren op het dak, kies dan voor Debro Dakwerken. Wij zorgen niet alleen voor een veilige werksituatie, maar nemen ook het werk uit handen en bieden passend advies voor de juiste valbeveiliging op hoogte. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.


Met vriendelijke groet,

Het team van Debro Dakwerken.