Deze website maakt gebruik van cookies om goed te functioneren.
Klik op oké om deze melding te verbergen:
WhatsApp App
met
ons!

Zomerse dagen, perfect voor dakinspectie!

De zomer is hier, de zon schijnt en de hemel is blauw. Het is de perfecte tijd om even stil te staan bij het welzijn van uw dak.

Juli, de perfecte maand voor een dakinspectie

Waarom juist nu? De stabiele, droge weersomstandigheden in juli bieden de perfecte gelegenheid om mogelijke problemen met uw dak aan het licht te brengen. En als er dan iets aan de hand blijkt te zijn, is het ook een ideale tijd om reparaties en onderhoud efficiënt uit te voeren.


Een inspectie kan verrassingen voorkomen

Bij een inspectie wordt er gekeken naar verschillende aspecten van uw dak. Dit zijn onder meer de conditie van de dakbedekking, de dakgoten, de afdichting rond de schoorsteen en de algehele structuur. In juli kunnen we duidelijk de effecten zien van de wintermaanden op uw dak. Losse of ontbrekende dakpannen, scheurtjes in de bitumen dakbedekking, verstopte dakgoten, of zelfs kleine lekkages die in de toekomst tot grotere problemen kunnen leiden. Zulke problemen zijn beter om nu meteen aan te pakken, voordat de herfststormen zich straks weer aandienen.


Ben er op tijd bij

Een goed onderhouden dak is de sleutel tot het comfort en de veiligheid van uw huis. Door vroegtijdig problemen te signaleren en aan te pakken, kunt u grote reparaties en hoge kosten vermijden. Met de wetenschap dat uw dak in topconditie verkeert hoeft u zich daar verder geen zorgen over te maken. Plan vandaag nog uw inspectie!