Deze website maakt gebruik van cookies om goed te functioneren.
Klik op oké om deze melding te verbergen:
WhatsApp App
met
ons!

Februari – Dakwerk genoeg!

Diehard dakdekkers

Brrrr... winter! Iedereen zoekt de warmte binnen op, als het even kan. Maar wij niet, want wij zijn dakdekkers en die zitten nu eenmaal op het dak. Nou ja, zitten, het lijkt meer op een stevige work-out. En dat in alle seizoenen, ook in de winter. Warm aankleden en ASAP de klus klaren.


Hoezo work-out, dakdekker?

Da's een goeie! Hoe wil je het anders noemen? Sjouwen met planken, latten, dakpannen en rollen bitumen, ladder op ladder af, steiger op steiger af, balanceren op balken en panlatten: kracht en balans, alle spieren actief. En dan ook nog de hele dag doorwerken: conditie! Niks voor jou? Prima. Onze dakdekkers komen graag naar je toe om jouw dak onder handen te nemen. De ene na de andere klant meldt zich aan, zeker in deze tijd van hoge energiekosten. Iedereen wil besparen, o.a. door dakisolatie in combi met dakrenovatie. Dakwerk genoeg! 


Dakwerk saai? Had je gedacht!

Altijd maar op het dak. Is dat nou niet saai? Nee, want elk dak is anders en elke klant heeft zijn eigen wensen. Deze winter al diverse mooie dakprojecten gedaan. Bijvoorbeeld een bedrijfshal overlaagd met wit bitumen. WIT. Waarom wit? Logisch. In de zomer neemt witte dakbedekking minder warmte op en blijft het onder het dak koeler. Inderdaad, zo'n bedrijfshal, dat is veel meters bitumen branden, wel een béétje saai. Maar de volgende klant wil lichtkoepels in het platte dak, een andere een compleet nieuwe nok op het pannendak, etc. etc. Variatie genoeg!


Tip

Dakwerk is vakwerk én ons dagelijkse werk. Ga niet ongetraind gevaarlijke toeren uithalen op het dak. Laat het dakwerk gewoon aan ons over. Wij zijn het gewend, we zijn sneller en we maken het mooier.