Deze website maakt gebruik van cookies om goed te functioneren.
Klik op oké om deze melding te verbergen:
WhatsApp App
met
ons!

De regen valt met bakken uit de hemel

Het is juni, de maand waarin het kwik omhoog kruipt maar de hemel ook graag zijn sluizen openzet voor een fikse regenbui. Het is sowieso nogal een nat jaar tot nu toe. Voor uw dak betekent dit dat een deugdelijk afvoersysteem van levensbelang is.

Een goed afvoersysteem is cruciaal

Een goede hemelwaterafvoer is cruciaal voor een droge en veilige leefomgeving. Naarmate uw huis langzaam ouder wordt kunnen scheuren en lekkages ontstaan. Binnendringende regen kan flinke waterschade opleveren waar u soms te laat achter komt: ellende waar u waarschijnlijk weinig zin in heeft. Een degelijk dakgoten- en regenpijpensysteem is daarvoor de beste preventiemaatregel.


Laat uw dakgoten checken

Bij Debro Dakwerken weten we alles van dakgoten die hele bakken regen efficiënt van uw dak afvoeren. Na zo'n 25-30 jaar gaat er helaas weleens wat mankeren aan het zink. Onze vaklieden inspecteren uw goten nauwgezet op slijtage en voeren desgewenst reparaties uit. Ben er op tijd bij en laat uw dak in orde maken voor dit regenachtige jaar.


Wij lossen alles op

Blijkt vervanging noodzakelijk? Soms kom je er niet met regulier onderhoud. Geen nood, wij werken zeer professioneel en kunnen uw woning desgewenst van een geheel nieuw en langdurig waterdicht afvoersysteem voorzien. Met onze kwaliteitsgoten komt er geen spetter regen meer binnen!