Deze website maakt gebruik van cookies om goed te functioneren.
Klik op oké om deze melding te verbergen:
WhatsApp App
met
ons!

Dak lek? Trek aan de Bel!

De spanning stijgt... naar het dak! U hebt het misschien al meegemaakt: het dak verzakt, stormschade laat zijn sporen na, houtrot in het houtwerk, ontbrekende dakpannen, enzovoort. Opeens wordt het dak, dat doorgaans weinig aandacht krijgt, het middelpunt van uw universum.

Problemen op het dak? Geen paniek!

Laten we eens kijken naar een veelvoorkomend probleem: scheuren in dakpannen of het bitumen van het platte dak, of zelfs in de loodslabben tussen het dak en de muren of dakkapellen. Deze kleine scheuren kunnen op termijn leiden tot grotere problemen. Onze tip: wees er op tijd bij! Wacht niet tot de problemen zich ongemerkt opstapelen zoals de oude kranten in uw garage. Debro Dakwerken helpt u graag om uw dak weer in topconditie te brengen.


Een sterk dak boven uw hoofd is een zorg minder

Het is geweldig om de held van de dag te zijn wanneer we iemand uit een dakramp redden.... maar preventie is net zo belangrijk. Met een goed onderhouden dak kunt u toekomstige rampen vermijden. Denk aan een regelmatige inspectie en het tijdig vervangen van beschadigde onderdelen. Op die manier voorkomt u grotere problemen. Dus onthoud: heeft u een goed dak boven uw hoofd? Dan zijn wij er om te zorgen dat het zo blijft!