Deze website maakt gebruik van cookies om goed te functioneren.
Klik op oké om deze melding te verbergen:
WhatsApp App
met
ons!

Referenties

Lees hier wat onze klanten zeggen!
Heeft u vragen of wilt u zelf een referentie achterlaten, neem dan gerust contact met ons op.

vandaag was Debro Dakdekwerken bij ons om het dak van de keuken, garage en bijkeuken van nieuw dakleer te voorzien. Ook zijn alle ontluchtingen en daktrims vervangen, en ik moet zeggen het ziet er erg netjes uit, en ze hebben ook netjes gewerkt. En niet onbelangrijk: hun prijs was erg competitief. Ik kan ze dus van harte aanbevelen. Dus bij deze

Mart Gloudemans

Wij zijn zeer tevreden over de wijze waarop Debro Dakwerken onlangs ons dak volledig heeft vervangen. Wij hebben ze ingeschakeld na een lekkage waarna ze snel het lek vonden en voorlopig herstelden. Vervolgens werd op een snelle en uiterst professionele wijze ons dak vervangen onder niet al te beste omstandigheden. Met oog voor het detail en tegen een redelijke prijs. Wij zouden Debro Dakwerken iedereen aanraden!

Dehly Boesveld

Vette pech, schuurdak lekt. Wie helpt. Via internet Debro Dakwerken gevonden. Geselecteerd op basis van "bij dat bedrijf heb ik direct een goed gevoel". Gebeld en al snel een afspraak gemaakt. Dennis kwam, bracht direct een offerte uit en het vertrouwen dat internet bij mij had opgeroepen bevestigde hij. Geen moment geaarzeld, direct de opdracht gegeven. 14 maart was het zover. Keurig op de afgesproken tijd kwam Dennis met twee collega's. Gingen direct hard aan de slag en werkten stug door. Daarna kort even tijd voor een bakkie koffie en vervolgens weer aan de slag. Wat hebben zij keurig werk geleverd. Alles ook netjes opgeruimd. Resultaat zoals Dennis had beloofd. Wij zijn uitermate tevreden en durven Debro Dakwerken van harte aan te bevelen. Eén ding is zeker, mocht onze dakkapel kuren gaan vertonen, dan bellen we Dennis van Debro Dakwerken. Succes verzekerd.

Jan van der Valk

Ze hebben snel gehandeld nadat we lekkage hadden. Het dak van de uitbouw vakkundig gerenoveerd. Heel tevreden.

Matthijs van Driel

Super blij met deze vakmannen. Netjes werk afgeleverd. Vriendelijk en goede communicatie. Goede prijs. Zou ze zeker nog een keer bellen als ik nog een dak klus zou hebben.

tamara van brouwershaven